09 888 1121

Esitteet

Laatulomake - täyden palvelun painotalo

Esimerkkejä esitteistä

Offset- ja digipainotyöt - esitteet   Offset- ja digipainotyöt - esitteet  Nuohousmainos

Toimivalle ja kattavalle markkinoinnille esitteet ovat tärkeä osa kokonaisuutta!

Esite voi markkinoida yksittäistä tuotetta, kokonaista tuotelinjaa, yrityksen koko tuoteskaalaa tai yritystä kokonaisvaltaisesti. Esite itsessään voi olla minkäkokoinen tahansa ja sivuja voi olla yksi tai useita.

Yleisimmin käytetään standardimittoja kuten A4, A5 ja näitä joko yksi- tai kaksipuolisella painatuksella. Jos kokoa suurempi arkki taitetaan keskeltä, tulee sivuja neljä. Koko A65, nk. haitariesite, jossa A4 arkki on taitettu pitkä sivu kolmeen osaan, on myös usein käytetty. Tällöin sivuja on yhteensä kuusi. Jos asiaa on paljon, niin esiteeseen menee useampi arkki ja lopputuloksena on vihkoesite.

Yritykset usein painattavat muutaman kerran vuodessa esitevihon, joka on yrityksen näköinen ja jonka tarkoitus on olla mahdollisimman mieleenpainuva. Näitä sitten postitetaan, jaetaan messuilla tai myymälöissä ja siten tietoisuus kyseisestä yrityksestä leviää ja jää mieleen. Taitavasti toteutettu esitemarkkinointi on edullinen tapa kasvattaa myyntiä.


Ota yhteyttä!

  09 888 1121

Laatulomake AJ Oy
Masalantie 410 A, 02430 MASALA

Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla, kirjepostilla tai tekstiviestinä numeroon 040 772 4705 kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.


Suomen Vahvimmat

Suomen Yrittäjät jäsenyritys

Ota yhteyttä   |   Laatulomake AJ Oy   |   Masalantie 410 A, 02430 MASALA   |   Puh. 09 888 1121   |   -