09 888 1121

Kuormakirja

Laatulomake - täyden palvelun painotalo

Laadukas kuormakirja

Malli Kuormakirja 1

Kuormakirja 1

malli: Kuormakirja 2

Kuormakirja 2

Kuormakirjaa käytetään usein maanajossa korvaamaan lähetettä. Kuormakirja on siis periaatteessa lähetysluettelo, joka sisältää tarkan listan tuotteista, jotka on toimitettu vastaanottajalle.

Kuormakirjassa siis ilmenee tarkasti, mitä, milloin ja mihin on toimitettu ja se toimii siten laskun pohjatietona. Usein lähettäjä tai kuljetusyhtiö vaatii kuormakirjaan myös kuittauksen. Kuormakirjaa käytetään myös kuitin vastikkeena, jos siinä esiintyy myös tuotteiden hinnat.

Rahtikirja taas on lähettäjään, kuljetusyhtiöön ja vastaanottajaan sidottu kuljetussopimus, joka ei sisällä tarkkaa tietoa toimituksen sisällöstä. 

Kuormakirja on usein käyttäjän itsensä suunnittelema, A5-kokoinen ja 2-4 – osainen jäljentävä settilomake. Kuormakirjoja käytetään myös matriisikirjoittimilla. Pyöräkuormaajan punnitustositetta kutsutaan toisinaan myös kuormakirjaksi. Usein kuormakirjalomakkeet toimitetaan myös taittolehtiöinä.

Tilaa/Ota yhteyttä


Ota yhteyttä!

  09 888 1121

Laatulomake AJ Oy
Masalantie 410 A, 02430 MASALA

Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla, kirjepostilla tai tekstiviestinä numeroon 040 772 4705 kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.


Suomen Vahvimmat merkki

Suomen Yrittäjät jäsenyritys

Ota yhteyttä   |   Laatulomake AJ Oy   |   Masalantie 410 A, 02430 MASALA   |   Puh. 09 888 1121   |   Tietosuoja