Tarpeitasi vastaava laskulomake

Laskulomake on usein jäljentävä lomake. Se on lähes identtinen (hinnat ovat näkyvissä) tilauslomakkeen ja lähetelomakkeen kanssa. Näistä muodostuu usein kaksi- tai useampiosainen sarjalomake, joka on settilomake tai matriisilomake. Kun osioita on vain yksi, on kyseessä kirjelomake. Käytettäessä kirjelomaketta laskulomakkeena, siihen yleensä painetaan värillinen logo ja yritystiedot esipainatuksena. Varsinainen lasku tulostetaan sitten näille lomakkeille joko laser- tai mustesuihkukirjoittimella.

Ota yhteyttä ja tilaa!

Laskulomake tilisiirrolla

Tilisiirtolaskun saa viitenumerolla tai ilman.

Tilisiirto-osa repäisyviivalla tai ilman.

Laskulomake - tilisiirtolasku esitäytettyTilisiirtolasku asiakaspainatuksella

Itsejäljentävä laskulomake

Itsejäljentävän lomakkeen käyttö laskulomakkeena on helppoa ja yksinkertaista. Yhdellä täyttökerralla saat kaikki toimitukseen liittyvät lomakkeet samasta sarjalomakkeesta. Laskulomake, kuten muut edellämainitut toimituksissa käytetyt lomakkeet luodaan usein erilaisissa taloushallinnon ohjelmistoissa, jos tällainen on käytössä! Etuna itsejäljentävän laskulomakkeen käytössä on sen helppokäyttöisyys sekä edullisuus! Puhdas laskulomake sisältää lasku- ja tilisiirto-osion. Laskulomakkeessa on silloin omat osionsa niin maksajalle, laskuttajalle, kuin pankillekin.

Tässä laskutusmallissa jäljentävän laskulomakkeen kolmas osa on laskun erääntymisestä ilmoittava huomaustuslasku ja/tai valvontalehti, sekin siis valmiina käyttöön tarvittaessa!

Tilaa laadukas laskulomake Laatulomakkeelta

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Tilaa / ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Siirtopaino - Laatulomake AJ Oy

sirpa.nurminen@siirtopaino.com

 Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png