Matkalasku - yritysilmeesi mukaiset lomakkeet

MatkalaskuA4

Matkalasku A4

Matkalaskupohja A5

Matkalasku A5

Matkalasku on lomake, jota käytetään monesti pohjana palkanmaksulle matkustamista vaativissa työtehtävissä. Matkalasku koostuu jäljentävästä lomakkeesta, joka on vähintään kaksiosainen, yksi osa työntekijälle ja toinen työnantajalle. Verottaja ohjeistaa, että työmatkasta on tehtävä matkalasku!

Matkalasku on siis asiakirja, jolla työmatkan tehnyt henkilö laskuttaa työnantajaltaan matkasta aiheutuneita henkilökohtaisia kuluja takaisinmaksettavaksi. Matkalaskun yksityiskohtainen muoto vaihtelee organisaatiokohtaisesti.

Matkalaskusta ilmenee tarkasti nimet, reitit, tarkoitus, ajankohdat, korvaukset, ennakot, käytetyt liikennevälineet, tarvittavat allekirjoitukset jne… 

Matkalaskulomakkeista usein myös tehdään joko liimablokkeja tai taittolehtiöitä. Matkalaskulomake on yleensä setti- eli sarjalomake.

Tilaa/Ota yhteyttä

Tilaa matkalasku ja muut lomakepohjat Laatulomakkeelta!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja autamme valitsemaan juuri teidän yrityksellenne sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Laatulomake AJ Oy
Masalantie 410 A, 02430 MASALA
laatulomake@laatulomake.fi

 

Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla, kirjepostilla tai tekstiviestinä numeroon 040 772 4705 kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png