09 888 1121

Muut painotuotteet

Laatulomake - täyden palvelun painotalo

Muut painotuotteet

Käyntikortit »

Käyntikortti on edelleen käytetyin tapa välittää yhteystiedot. Kuka olen, mistä tulen ja miten minut tavoittaa, on käyntikortin päätehtävä. Peruskäyntikortti on kokoa 90 x 50mm ja materiaalina käytetään käyntikorttikartonkia.

Postikortit »

Perinteinen postikortti on kartongista tehty tervehdys, onnittelu, kutsu tai ilmoitus. Kortin peruskoko on A6 eli 105  x 148mm, mutta paljon muitakin kokoja käytetään.

Kirjelomake »

Kirjelomake suunnitellaan, kuten käyntikorttikin, yrityksen näköiseksi ja sen on siten oltava linjassa yrityksen "ulkonäön" kanssa.

Kirjekuoret

Kirjekuoret painatuksella kaikkina kokoina ja kaikissa väreissä. Uudella kuorikoneellamme painamme kaikki koot ja kaikki värit halutusti, ilman rajoituksia! Tarvittaessa myös autamme suunnittelemaan kirjekuoren painatuksen. Myös muuttuvien osoitetietojen painatus kuuluu ohjelmaamme.

Esitteet »

Esite voi markkinoida yksittäistä tuotetta, kokonaista tuotelinjaa, yrityksen koko tuoteskaalaa tai yritystä kokonaisvaltaisesti. Esite itsessään voi olla minkäkokoinen tahansa ja sivuja voi olla yksi tai useita.

Kalenterit »

Alussa oli vain Laatulomakkeen asiakkailleen painama kierresidottu pöytäkalenteri. Kalenterin saaman suuren suosion myötä laajensimme valikoimaamme seinäkalentereihin

Postin osoitekortit

Postin osoitekorttien asiakaspainatukseen Laatulomakkeella on oma koneensa. Tätä varten Posti toimittaa kyseiset lomakkeet sopimusasiakkaan puolesta Laatulomakkeeseen.

Tilaa/Ota yhteyttä


Ota yhteyttä!

  09 888 1121

Laatulomake AJ Oy
Masalantie 410 A, 02430 MASALA

Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla, kirjepostilla tai tekstiviestinä numeroon 040 772 4705 kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.


Suomen Vahvimmat merkki

Suomen Yrittäjät jäsenyritys

Ota yhteyttä   |   Laatulomake AJ Oy   |   Masalantie 410 A, 02430 MASALA   |   Puh. 09 888 1121   |   Tietosuoja