Postikortit, flyerit, joulukortit ja muut kortit

Postikortti Hyvää ystävänpäivää Ystävänpäiväkortti
Hyvää joulua postikortti joulukortit
Kutsukortti Postikortti kutsu
Postikortti

Offset- ja digipainotyöt - muuttokortit Offset- ja digipainotyöt - muuttokortit

Kesäkortti 2015

Mainoskortti, A5 Mainoskortti, A5

Perinteinen postikortti on kartongista tehty, muiden nähtävissä oleva tervehdys, onnittelu, kutsu tai ilmoitus. Kortin peruskoko on A6 eli 105  x 148mm, mutta paljon muitakin kokoja käytetään.

Aina kun on kyseessä lähetys, jota ei haluta näkyville, postikortti laitetaan kirjekuoreen. Usein kortti on myös taitettu eli nelisivuinen. Näin on lähes aina hautajaiskutsun ja hääkutsun kanssa, mutta enenevässä määrin myös perinteiset joulukortit tehdään taittamalla.

Vaikka joulukorttien määrä on vuosi vuodelta vähentynyt, on niiden määrä Suomessa vielä laskettavissa useissa miljoonissa. Myös ystävänpäiväkortit sekä pääsiäiskortit ovat edelleen suosittuja.

Onnittelukortit itse lahjaan kiinnitettyinä tai postilähetyksenä ovat myös säilyttäneet paikkansa korttimaailmassa. Maisemakortit ja niistä tehdyt kuvakollaasit ovat erityisesti turistien suosiossa.

Nykypäivänä valokuvaus ja erilaiset sähköiset lähetysmediat vähentävät postitettavien kortien määrää. Toisaalta itse suunnitellut, itse kuvatut postikortit ovat uniikkeja ja siten suosittuja kortteja tänä päivänä.

Flyerit eli mainoskortit ovat tuotteita, joiden määrä on ennemminkin kasvussa. Niiden koko tai materiaali ei ole mitenkään tarkasti määritelty. Flyerin suunnittelussa on hyvin vapaat kädet. Useimmiten flyerit suunnitellaan päällystetyille papereille, jotka tuovat laadukkuutta, sekä toistavat värit ja kuvat tarkasti. Kun flyeri suunnitellaan yrityksessä alusta loppuun asiantuntevasti, voi olla varma, että tuote on uniikki. Flyereitä käytetään erittäin paljon, niin massa-, kuin kohdepostituksiin.

Ota yhteyttä ja tilaa postikortit meiltä »

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Siirtopaino - Laatulomake AJ Oy

sirpa.nurminen@siirtopaino.com

 Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png