Hanki rahtikirjat Laatulomakkeelta

Kotimaan rahtikirja painetaan 1.1.2012 voimaan astuneen standardin mukaisesti, ja näitä myös pidämme varastotuotteina. Erityisesti rahtikirjoissa käyttämämme päällepainatustekniikka tuottaa halutun ja edullisen yrityspainatuksen.

Rahtikirjat Laatulomakkeen monipuolisesta valikoimasta.

Päällepainatus tehdään päällimmäiseen paperiin sinisellä (reflex blue) ja painatus jäljentyy alempiin lehtiin. Rahtikirjoissa laajemmat yrityspainatukset tehdään normaalina lomakepainatuksena. Normaali lomakepainatus tarkoittaa sitä, että rahtikirjan jokainen sivu painetaan erikseen ja tietenkin myös halutuilla väreillä. Päällepainatus rahtikirjassa tarkoittaa taas pelkästään sinistä väriä ja kopioitumista alempiin lehtiin. Toisalta se tarkoittaa erittäin edullista esipainatusta, verrattuna rahtikirjan lomakepainatukseen.

Ota yhteyttä   Tilaa netistä

Rahtikirjojen mallit

Edullisin rahtikirja on standardi rahtikirja, jossa ei ole yrityspainatusta ollenkaan ja sitä kutsutaan neutraaliksi. Yksilöllinen viivakoodi ja vastaava numero painetaan aina myös neutraaliin rahtikirjaan. Standardi A on saatavana sekä apuviivoilla (rivit 28 - 36), sekä ilman niitä. Ketjurahtikirjoihin emme tulosta koodia ollenkaan, vaan toimitamme niiden sijasta kantoratarahtikirjat. Rahtikirjojen massatulostuksessa kokemuksemme mukaan kantoratarahtikirja on ketjua käyttökelpoisempi ja siten suositumpi.

Normaalien settirahtikirjojen lisäksi painamme matriisitulostimille niin ketjurahtikirjat kuin kantoratarahtikirjat.

Pakkauskokomme rahtikirjoille

  • settirahtikirjat 500 kpl tai 1 000 kpl per laatikko
  • kantoratarahtikirjat 500 kpl per laatikko
  • ketjurahtikirjat 750 kpl per laatikko
  • CMR-rahtikirjat 400 kpl per laatikko (ulkomaan rahtikirjat ovat 5-osaisia)

Rahtikirja setti neutraali lomake

Setti neutraali standardi A

Rahtikirja setti päällepainatus (standardi A)

Setti päällepainatus standardi A

Rahtikirja lomakepohja

Setti neutraali viivaton standardi A

Rahtikirja Standard A viivaton päällepainatus

Setti päällepainatus viivaton standardi A

Ulkomaan kuljetuksiin tarkoitetut CMR-rahtikirjat kuuluvat myös varastotuotteisiimme. Käyttämämme varastomalli on kielivariaatio suomi-englanti-saksa

CMR rahtikirja suomi-englanti-saksa (CMR useita kielivariaatioita)

CMR, fin/eng/ger

CMR rahtikirja englanti-venäjä

CMR, eng/rus

CMR rahtikirja suomi-englanti

CMR, fin/eng

Rahtikirja kantorata neutraali lomake

Kantorata päällepainatus

 

Rahtikirja kantorata päällepainatuksella

Kantorata päällepainatus

Rahtikirja ketju blanco esimerkki

Ketju neutraali

Rahtikirja setti päällepainatus (standardi B)

Setti päällepainatus standardi B

 

Tilaa täältä! 

Räätälöity rahtikirja

Räätälöimme myös rahtikirjat haluttaessa täysin asiakkaan haluamaan ulkonäköön ja kokoon. Haluttaessa teemme rahtikirjoista myös helposti kentällä täytettäviä taittokansilehtiöitä. Myös vyöttäminen määränippuihin helpottaa rahtikirjojen käsittelyä/jakelua niin jälleenmyyjillä kuin ajojärjestelijöillä. Tulostimien säätämisen välttämiseksi painamme edelleen myös vanhempia standardeja, jolloin myös säästetään uusimman standardin maksullinen, yksilöllinen numero ja koodi. Rahtikirjatarrat (logistiikkatarrat): Siirry tuotesivullemme pakkaustarrat.

Yleistä rahtikirjoista

Rahtikirjan käyttö kuljetuksissa perustuu lakiin. Näin ollen jokainen lähetys vaatii käytettäväksi yhden rahtikirjan. Yhdessä rekassa voi olla kuljetuksen aikana satoja rahtikirjoja. Tästä saa käsityksen käytettävien rahtikirjojen määrästä.

Käytetyt rahtikirjat eivät välttämätttä ole jäljentäviä lomakkeita, vaan myös tarrapohjaiset rahtikirjat ovat paljon käytettyjä. Myös rahtikirjoja voi tulostaa normipaperille, mutta niitä on tulostettava useampia ja mm. allekirjoitukset etc. on tehtävä joka osaan erikseen. Jäljentävällä rahtikirjalla on siis omat kiistattomat etunsa.

Laatulomake painaa neutraalit ja päällepainettavat rahtikirjat aina samanaikaisesti. Rahtikirjapainoksia on tilauksista riippuen 3 - 6 kpl kuukaudessa. Neutraaleja rahtikirjoja pidämme jatkuvasti varastotuotteina. Räätälöidyt rahtikirjat sekä lomakepainettavat rahtikirjat painamme omana painoksenaan, muiden lomakkeiden kanssa.

Tilaa / ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Siirtopaino - Laatulomake AJ Oy

sirpa.nurminen@siirtopaino.com

 Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png