Tilauslomake

Tilauslomake

Tilauslomake

Tilauslomake Lahetysluettelo Kateiskuitti

Tilauslomake lähetysluettelolla ja käteiskuitilla

Tilauslomake viivakoodi A4

Tilauslomake viivakoodeilla

Kysy lisää!

Laatulomakkeelta saat tarpeisiisi sopivat tilauslomakkeet yrityksesi logolla varustettuna. Tilauslomakkeeseen kirjataan sananmukaisesti vastaanotettu tilaus yksityiskohtaisesti. Se on usein vähintään kaksiosainen jäljentävä lomake, joista usein toista osaa käytetään lähetteenä.

Tilauslomakkeeseen liitetään usein myös laskuosio ja joissakin painatuksissa hinnat estovärien käytöllä jäljentyvät vain laskuosioon. Tilauslomaketta käytetään usein myös matriisikirjoittimissa, jolloin se painetaan ketjulomakkeeksi tai kantoratalomakkeeksi. Tilauslomakkeessa on usein myös vastakuittiosio, jota vastaan asiakkaalle luovutetaan tilattu tuote.

Hyvin suunniteltu tilauslomake helpottaa tilauksen tekoa

Tilauslomaketta käytetään kaikissa tapauksissa tulevan laskulomakkeen pohjatietona. Tilauslomakkeen ulkoasun ratkaisevat usein yrityksen toimiala ja siinä kaupan olevat palvelut; tuotteet, työ, tietotaito jne.. Jäljentyvien osien käyttötarkoitukset asettavat tilauslomakkeelle omat vaatimuksensa. Osioita voidaan käyttää lähetysluetteloina, tuntilistoina, käteiskuitteina, aina lopulta laskuun asti. Tilauslomake useampiosaisena ja kukin osa erikseen nimettynä, voi siis täyttää koko toimitusketjun dokumentointitarpeen!

Hyvin suunniteltu tilauslomake on yritykselle tärkeämpi, kuin mitä moni tulee ajatelleeksi! Siihen on kyettävä näppärästi ja nopeasti kirjaamaan tilatut tuotteet, minimoiden erehtymisen mahdollisuudet! Mahdolliset virheet kertautuvat sitten toimituksessa ja laskutuksessa.

Jäljentävällä tilauslomakkeella ja sen yhteyteen viisaasti rakennetulla lähete- ja laskulomakkeella yritys kykenee toimimaan pienin kustannuksin. Nk. paperiton yritys vaatii toimiakseen suhteellisen vaativan toiminnanohjausjärjestelmän, josta sitten saa tulostettua kyseiset lomakkeet, kun ohjelmiston käyttö on tullut tutuksi ja asiantuntijat ovat lomake-editorilla tehneet yrityksen näköiset lomakkeet. Itsejäljentävä tilauslomake on usein pk-yrityksessä huomattavasti kustannustehokkaampi tapa.

Tilaa yrityksesi tilauslomake Laatulomakkeelta!

Tilaa / ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Siirtopaino - Laatulomake AJ Oy

sirpa.nurminen@siirtopaino.com

 Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png