Tilaa jätteen siirtoasiakirjat meiltä

Jätteen siirtoasiakirja on jätelain edellyttämä asiakirja, jota on käytettävä jätteen siirrossa. Siirtoasiakirjan tarkoitus on turvata jätteiden luovutus asianmukaiseen käsittelyyn, sekä luoda edellytykset jätteiden asianmukaiseen seurantaan ja valvontaan.

Jätteen siirtoasiakirja malli lomakepohjasta

Kuormakirja / Jätteen siirtoasiakirja

Jätteen siirtoasiakirja malli: Sakoliete ja umpikaivoliete

Sako- ja umpikaivolietteen siirtoasiakirja

Jätteen siirtoasiakirja - Vastaanottovaltakirja jätteille romutodistusta varten

Vastaanottovaltakirja

Viemärihuollon tiekuljetuksen jätteen siirtoasiakirja

Viemärihuollon tiekuljetuksen siirtoasiakirja


Määrättyjä jätteitä voidaan kuljettaa vain käyttämällä jätteen siirtoasiakirjaa. Myös jätteen vastaanottaminen vaatii, että luovuttajalla on oltava asianmukainen siirtoasiakirja. Vaikka asiakirjan laatimisvelvoite ei koske aivan kaikkia jätteitä, on se hyvä laatia, ellei ole täysin varma sen välttämättömyydestä.

Yrityksesi näköiset jätteen siirtoasiakirjat Laatulomakkeelta

Siirtoasiakirjassa on oltava tarpeelliset tiedot jätteiden lajista, laadusta, määrästä, alkuperästä, toimituspaikasta, ja toimituspäivämäärästä, sekä kuljettajasta. Asiakirjan muoto ei ole määritelty, vaan sen ulkoasun voi käyttäjä/kuljetusyhtiö muokata tarkoitukseensa sopivaksi.

Jätteiden siirtoasiakirjan voi tarvittaessa yhdistää esimerkiksi kuormakirjaan tai rahtikirjaan. Siirtoasiakirja on hyvä laatia kolmena kappaleena, vaikka laki vaatii oman kappaleensa vain jätteen haltijalle ja vastaanottajalle. Käytännössä jätteen tuottajalla, kuljettajalla sekä vastaanottajalla on oltava kyseisestä siirtoasiakirjasta kopio, mahdollista valvontaa varten. Eli jätteen siirtoasiakirja on käytännössä kolmiosainen jäljentävä lomake.

Ota yhteyttä ja tilaa laadukkaat ja haluamasi näköiset jätteen siirtoasiakirjat meiltä

Tilaa/Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Laatulomake AJ Oy
Masalantie 410 A, 02430 MASALA
laatulomake@laatulomake.fi

 

Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla, kirjepostilla tai tekstiviestinä numeroon 040 772 4705 kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png