Kirjekuoret painatuksella

Yritysilmeesi mukaisesti kirjekuoret painatuksella Laatulomakkeelta. Olemme juuri hankkineet uuden päällepainatuskoneen erityisesti ja ainoastaan kirjekuorien painatukseen. Uskomme päätökseemme useastakin eri syystä! 

Ota yhteyttä

Painatus tehostaa markkinointia

Ensinnäkin yritysten ja organisaatioiden postitukset kannattaa tuottaa kirjekuorilla painatuksella, koska postimaksun maksamisen jälkeen kyseinen media vie halutun informaation sidosryhmille periaatteessa ilmaiseksi! 

Toiseksi vaikka laskutus lisääntyvissä määrin siirtyy verkkoon, suorapostitus taas siirtyy roskapostien vuoksi verkosta kirjeisiin. Graafisen kirjekuori-ilmeen toisto postituksissa on hyvän markkinoinnin perusperiaatteita ja näin kirjekuori osaltaan rakentaa yrityksen ja sidosryhmien välistä yhteistyötä ja sen tehoa!

Esimerkkejä kirjekuorista:

Kuori, pysty, E4

Kuori, pysty, E4

Kuori, vaaka, C4

Kuori, vaaka, C4

Kuori, vaaka, E5

Kuori, E5

Kuori, vaaka, C5

Kuori, C5

Kuori, vaaka, E65

Kuori, E65

Kuori, vaaka, C65

Kuori, C65

Kirjekuoret painatuksella kaikkina kokoina ja kaikissa väreissä

Uudella kuorikoneellamme painamme kaikki koot ja kaikki värit halutusti, ilman rajoituksia! Tarvittaessa myös autamme suunnittelemaan kirjekuoren painatuksen. Myös muuttuvien osoitetietojen painatus kuuluu ohjelmaamme.

On selvää, että arvokasta markkinointimediaa ei kannata jättää käyttämättä ja lähettää painamatonta ilmeetöntä kuorta, vaan aina kirjekuoret painatuksella. 

Logo ja/tai graafinen ilme on usein sama, mutta viesti voi vaihdella sidosryhmän mukaan! Näin toimimme ja olemme jo jonkin aikaa toimineet itsekin ja tulokset ovat olleet enemmän kuin rohkaisevia.

Kirjekuoren ulkoasu on osa markkinointia

Markkinointi, yritysilmeen tunnetuksi tekeminen, yhteistyön syventäminen sidosryhmien kanssa ovat asioita, joissa kirjekuorella on oma tehtävänsä, eikä siis blancoa, vaan kirjekuoret painatuksella ja oikealla ilmeellä.

Oheiset kirjekuorikuvat kertovat, miten me Laatulomakkeessa olemme sisäistäneet kirjekuorien painatuksen tärkeyden. Graafinen perusilme, logo, nimi, vaihtuva sidosryhmäviesti ja mahdollinen slogan ovat sitä, mitä ei kannata jäättää käyttämättä, vaan aina kirjekuoret painatuksella.

Läppäpainatuksen mahdollisuus on monesti järkevä käyttää.

Tilaa / ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Siirtopaino - Laatulomake AJ Oy

sirpa.nurminen@siirtopaino.com

 Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png