Lomakkeet

Itsejäljentävä lomake »

Setti on lomake, jossa on useampi identtinen lomake päällekäin ja ne ovat halutusta reunasta yhteenliimattuja. Päällimmäiseen tulostettu tai kirjoitettu teksti jäljentyy jokaiseen osaan.

 

Jäljentävä lomake »

Jäljentävä lomake on kaksi- tai useampiosainen setti- tai matriisilomake, jossa päällimmäiseen osaan kirjoitettu tai tulostettu teksti sellaisenaan jäljentyy kaikkiin alempiin osiin.

 

Ketjulomake »

Matriisikirjoittimissa käytetään joko ketjulomaketta tai kantoratalomaketta. Matriisikirjoitin on edelleen paljon käytetty tulostustapa erityisesti massatulostuksiin.

Jätteen siirtoasiakirja »

Jätteen siirtoasiakirja on jätelain vaatima asiakirja, jota on käytettävä jätteen siirrossa. Jätteen siirtoasiakirjan tarkoitus on turvata jätteiden luovutus asianmukaiseen käsittelyyn, sekä luoda edellytykset jätteen seurantaan ja valvontaan. 

 

Kirjekuoret painatuksella »

Uudella kuorikoneellamme painamme kaikki koot ja kaikki värit halutusti, ilman rajoituksia!

 

Konetyökirja »

Konetyökirja on usein myös hyvä, ellei välttämätön lomake laskutuksen pohjaksi. Kun veloituksen pohjana on koneella tehty työ, konetyökirja välttämätön.

 

Kuormakirja »

Kuormakirjaa käytetään usein maanajossa korvaamaan lähetettä. Kuormakirja on siis periaatteessa lähetysluettelo, joka sisältää tarkan listan tuotteista, jotka on toimitettu vastaanottajalle.

 

Laskulomake »

Laskulomake on usein jäljentävä lomake. Se on lähes identtinen (hinnat ovat näkyvissä) tilauslomakkeen ja lähetelomakkeen kanssa. Näistä muodostuu usein kaksi- tai useampiosainen sarjalomake, joka on settilomake tai matriisilomake.

 

Lähetelomake »

Lähetelomake tai lähetyslista on usein tavaratoimituksen mukana seuraava lomake, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot lähetyksen sisältämistä tuotteista. Usein tavarantoimittajat haluavat myös kuittauksen lähetelomakkeeseen.

 

Matkalasku »

Matkalasku on jäljentävä lomake, joka on vähintään kaksiosainen, yksi osa työntekijälle ja toinen työnantajalle.
 

Postin osoitekortit »

Postin osoitekorttien asiakaspainatukseen Laatulomakkeella on oma koneensa. Tätä varten Itella toimittaa kyseiset lomakkeet sopimusasiakkaan puolesta Laatulomakkeeseen. Painamme halutun asiakaspainatuksen kyseisiin lomakkeisiin.

 

Pöytäkirjapohja »

Pöytäkirjapohja helpottaa ja nopeuttaa virallisista ja lakisääteisistä kokouksista tehtävien pöytäkirjojen laadintaa.

 

Rahtikirja »

Rahtikirja painetaan 1.1.2012 voimaan astuneen standardin mukaisesti, ja näitä myös pidämme varastotuotteina. 

 

Tilauslomake »

Tilauslomakkeeseen kirjataan sananmukaisesti vastaanotettu tilaus yksityiskohtaisesti. Se on usein vähintään kaksiosainen jäljentävä lomake, joista usein toista osaa käytetään lähetteenä.

 

Tilisiirtolomake »

Tilisiirtolomake on kooltaan 210 mm x 4 tuumaa ja lomakkeet ovat joko kaksi- tai kolmeosaisia jäljentäviä settilomakkeita. 

 

Tuntikirja »

Tuntikirjaa käytetään erityisesti rakennusalalla työntekijän palkanlaskennan pohjana.

 

Työmaapäiväkirja »

Työmaapäiväkirja on paljon käytetty päiväkirja. Yleensä työmaan johtovelvollisuuksista vastaavan urakoitsijan on huolehdittava, että työmaalla pidetään työmaapäiväkirjaa, johon päivittäin merkitään työtä koskevat tiedot ja tapahtumat. Työmaapäiväkirja on esitettävä työmaan valvojalle, joka kuittauksellaan osoittaa saaneensa sen tiedoksi.

 

Vaakalaput »

Vaakavalmistajien normaalikokoiset vaakalaput 105 × 210 ja 75 × 210 neutraaleina eli ilman yrityspainatusta suoraan varastostamme. Laput ovat 4-osaisia.

 

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Siirtopaino - Laatulomake AJ Oy

sirpa.nurminen@siirtopaino.com

 Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png