Pöytäkirjapohja kaikkiin tarpeisiin

Ajoneuvonosturin tarkastuksen pöytäkirjapohja

Ajoneuvonosturin tarkastuspöytäkirja

Telineen käyttöönottotarkastus pöytäkirjapohja

Telineen käyttöönotto­tarkastuspöytäkirja

Pöytäkirjapohja helpottaa ja nopeuttaa virallisista ja lakisääteisistä kokouksista tehtävien pöytäkirjojen laadintaa. Näistä kokouksista laadituista pöytäkirjoista otetaan yleensä kopiot, jotka jaetaan asiaankuuluville henkilöille/instansseille. Käytössä on myös pöytäkirjoja, joihin jäljentävä pöytäkirjapohja sopii erinomaisesti. Erityisesti eri teollisuuden aloilla käytetyt tarkastuspöytäkirjat on laadittu käytännön syistä usein jäljentäville lomakkeille. Tällaiset pöytäkirjat laaditaan lähes aina kentällä eli paikan päällä, joten jatkuva kopiointi ei siten tule kysymykseen. Usein kysymyksessä ovat kuntoonlaittotarkastuspöytäkirjat tai pystytystarkastuspöytäkirjat, joihin kirjataan kyseisen tapahtuman vaatimat toimenpiteet kohta kohdalta. Näin toiminta varmistetaan ja vaaratekijät minimoidaan.

Pöytäkirjapohja urheilun tarpeisiin

Pöytäkirjapohja on käytössä myös useissa joukkueurheilulajeissa. Näitä pöytäkirjoja kutsutaan ottelupöytäkirjoiksi. Kyseisiin pöytäkirjoihin merkitään ottelun kaikki merkittävät tapahtumat. Jäljentävää lomaketta käytettäessä voidaan heti ottelun päätyttyä, toimittaa pöytäkirja asiaankuuluville tahoille. Myös muista kilpailutapahtumista tai näyttelyistä (esim. koiranäyttelyt) laaditaan pöytäkirjat, jotka hyvin usein ovat nimenomaan jäljentäviä lomakkeita!

Kokemusta sadoista erilaisista pöytäkirjoista

Reilun kolmen vuosikymmenen aikana olemme painaneet satoja erilaisia pöytäkirjoja, joten pöytäkirjapohjia on kertynyt erittäin suuri määrä. Valmiista pöytäkirjapohjistamme onkin kutakuinkin helppoa löytää se, joka kulloinkin on etsittävää pöytäkirjapohjaa lähinnä. Tällaisesta pöytäkirjapohjasta sitten pienellä muokkauksella valmistuu uusi ja tehtävänsä mittainen lomake. Pöytäkirjapohjien etsiminen internetistä ei välttämättä ole ollenkaan helppoa.

Jos todella tarvitsee pöytäkirjaa, on huomattavasti helpompaa jättää pöytäkirjapohjan haku ammattilaisten käsiin. Mitä valmiimmasta pöytäkirjapohjasta lähdemme liikkeelle, sitä vähemmän kyseistä pöytäkirjapohjaa tarvitsee muokata ja näin työ on nopeampaa ja myös edullisempaa. Eli kerrot vain, mitä nimenomaista pöytäkirjapohjaa olet etsimässä, niin tarjoamme sinulle muutaman pöytäkirjapohjan vaihtoehdoiksi. Valittuasi sinua miellyttävän pöytäkirjapohjan, teemme pöytäkirjapohjasta ohjeidesi mukaisesti, yrityksesi näköisen ja painamme pöytäkirjapohjasta valmiin pöytäkirjan.

Ota yhteyttä ja kerro millaisen pöytäkirjapohjan tarvitset. Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Siirtopaino - Laatulomake AJ Oy

sirpa.nurminen@siirtopaino.com

 Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png