TOIMITUSEHDOT                                                                                 Laatulomake AJ Oy

 

 1. Asiakkaan ja Laatulomakkeen välisessä kaupankäynnissä toimimme seuraavin ehdoin.

 

 1. Kaupan solmiminen pyritään ensisijaisesti tekemään kirjallisena, joka käytännössä useimmiten on sähköposti, laatulomake@laatulomake.fi

 

 1. Tarjouspyyntöön/kyselyyn Laatulomake antaa tarjouksen, josta tulee ilmetä asiakkaalle tuleva kokonaiskustannus eli hinta. Hinta/hinnat annetaan ilman arvonlisäveroa. Kuluttaja-asiakkaalle Laatulomake antaa hinnan myös arvonlisäverollisena. Mikäli työhön tulee tarjouksen jälkeen lisäyksiä asiakkaan toimesta, ne Laatulomake hinnoittelee välittömästi ja ilmoittaa asiakkaalle.

 

 1. Laatulomakkeella on oikeus omalla vastuullaan käyttää työssään alihankkijaa.

 

 1. Maksuehtona Laatulomakkeella on 14 pv netto, ellei muusta ole sovittu. Mahdolliset korko- ja perintäkulut lankeavat asiakkaan maksettavaksi.

 

 1. Tilatun määrän ylitys tai alitus, kun se on alan käytäntöjen mukaisesti kohtuuden rajoissa, laskutetaan vastaavasti.

 

 1. Laatulomake toimittaa tilatun tuotteen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen asiakkaan kustannuksella, käyttäen Laatulomakkeen sopimuskuljetuspalvelua, ellei asiasta toisin sovita.

 

 1. Asiakkaan on toimituksen vastaanottaessaan reklamoitava mahdollisista kuljetusvaurioista, niin kuljetusyhtiölle kuin Laatulomakkeelle.

 

 1. Laatulomake toimittaa, ennen painotyötä, asiakkaalle aina oikovedoksen. Asiakas vastaa hyväksyessään oikovedoksen, sen oikeellisuudesta.

 

 1. Laatulomake vastaa mahdollisista omista virheistään täysimääräisesti. Mahdollisista välillisistä vahingoista Laatulomake ei vastaa.

 

 1. Toimituksen viivästymisestä Laatulomake ilmoittaa ensi tilassa ja antaa uuden toimitusajan. Mikäli tämä aiheuttaa välittömiä kustannuksia, on Laatulomake velvollinen korvaamaan maksimissaan tilauksen kokonaissuorituksen arvon. Välillisiä vahinkoja ei Laatulomake korvaa.

 

 1. Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy, kun lasku on maksettu. Oikovedoksen omistusoikeus ei siirry.

 

 1. Tekijänoikeusvastuu on asiakkaalla, jos alkuperäinen aineisto on asiakkaan toimittama.

 

 1. Jos asiakkaan ja Laatulomakkeen välille syntyy sovittamaton erimielisyys, pyritään asia ensisijaisesti sopimaan välimiesmenettelyssä.

 

Ota yhteyttä!

   09 888 1121

Siirtopaino - Laatulomake AJ Oy

sirpa.nurminen@siirtopaino.com

 Tee kysely


Voit käyttää sivuillamme olevia malleja suunnittelun pohjana tai lähettää sähköpostilla kuvan haluamastasi lomakkeesta.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lomakkeen tai painotuotteen.

SV_LOGO_Laatulomake_AJ_Oy_FI_378792_web.jpg

sy_jasenyritys2018_suomi_200x100.png